Opis i mogućnosti

 • Pretražujte i preslušavajte vašu lokalnu muzičku biblioteku.
 • Slušajte internet radio sa Spotify, Grooveshark, SomaFM, Magnatune, Jamendo, SKY.fm, Digitally Imported, JAZZRADIO.com, Soundcloud, Icecast i Subsonic servers.
 • Pretražujte i puštajte pesme koje ste učitali na Box, Dropbox, Google Drive, i OneDrive
 • Pravite pametne i dinamičke liste numera.
 • Liste numera sa jezičcima, uvoz i izvoz M3U, XSPF, PLS i ASX fajlova.
 • Podrška za CUE listove.
 • Puštajte audio CD-e.
 • Vizuelizacije od projectM.
 • Stihovi, biografije i slike izvođača.
 • Prekodirajte muziku u MP3, OGG Vorbis, OGG Speex, FLAC ili AAC.
 • Uređujte oznake MP3 i OGG fajlova, organizujte vašu muziku.
 • Dobavite nedostajuće oznake sa Mjuzikbrejnz servisa.
 • Otkrijte i preuzmite Podkaste.
 • Preuzmite nedostajuće omote albuma sa servisa Last.fm i Amazon.
 • Međuplatformski program — radi na Vindouzu, Mek OS X-u i Linuksu.
 • Izvorna obaveštenja radne površi na Linuksu (libnotify) i Mek OS X-u (Growl).
 • Daljinska kontrola koristeći Android uređaj, Wii daljinski, MPRIS ili komandnu liniju.
 • Kopirajte muziku na vaš Ajpod, Ajfon, MTP ili skladišni USB plejer.
 • Menadžer redosleda.

Clementine je moderan muzički plejer i organizator biblioteke

Klementina je multiplatformski muzički plejer. Inspirisana je Amarok 1.4, fokusirajući se na brzo i lako za korišćenje sučelje za pretragu i puštanje vaše muzike.


Daljinski za Klementinu

Daljinska kontrola pomoću vašeg Android telefona

Snimci ekrana

Snimak ekrana

Jezičak liste numera, slušanje pesama sa nekoliko internet servisa

Snimak ekrana

Integracija u Subsonik

Snimak ekrana

Pregledanje liste numera pomoću Android aplikacije

Snimak ekrana

Upravljanje puštanjem sa Android aplikacije


Novosti

Izdanje 1.3.1 - Tuesday, April 19, 2016

Popravlja grešku brisanja ocena prilikom nadogradnje starijih izdanja.

Izdanje 1.3 - Friday, April 15, 2016

Ovo izdanje je kompatibilno sa Android daljinskim za Klementinu, aplikacijom koja vam omogućuje da daljinski upravljate Klementinom sa Android uređaja.
Ovo izdanje takođe donosi podršku za pristup vašoj muzici na Vk.com i Seafile. Pogledajte ceo dnevnik izmena za više podataka.

Izdanje 1.2 - Sunday, October 13, 2013

Ovo izdanje je kompatibilno sa Android aplikacijom Daljinski za Klementinu koja vam omogućava da upravljate Klementinom daljinski sa Android uređaja.
Ovo izdanje takođe donosi podršku za Subsonik. I sada možete da slušate vašu muziku smeštenu na Boksu, Dropboksu, Skajdrajvu i Ubuntu 1. Poslednja bitna novost je mogućnost da označite „zvezdicom“ vaše liste numera, pa ih onda možete slobodno da zatvorite i vratite ih kasnije iz prikaza novog jezička „Lista numera“ kojeg smo dodali u levu bočnu traku.
Pogledajte ceo dnevnik izmena za više informacija.

Izdanje 1.1 - Thursday, October 25, 2012

Ovo izdanje donosi dugoočekivanu podršku za Podkast uključujući integraciju i sinhronizaciju sa gpodder.net. Muzika sa Saundklaud i jazzradio.com je dostupna u Internet jezičku bočne trake, kao i bilo koje pesme koje ste učitali na Guglov Drajv. Klementina će sada prikazivati trake raspoloženja za muziku koju puštate sa vašeg lokalnog diska.Pogledajte ceo dnevnik izmena za više informacija.

Izdanje 1.0 - Tuesday, December 27, 2011

Ovo izdanje donosi podršku za Spotifaj, Gruvšark i Skaj.fm/Didžitali Imported. Takođe smo dodali mogućnost opšte pretrage koja vam omogućava da lako pronađete muziku koja je ili u vašoj biblioteci ili na internetu. Ostalo uključuje podršku za audio CD-e, više opcija za prekoder, poboljšani dijalog podešavanja, pametnije pretrage omota albuma i mnoštvo ispravki grešaka. Pogledajte ceo dnevnik izmena za više informacija.

Izdanje 0.7 - Sunday, March 27, 2011

U ovom izdanju Klementina dobija potpuno novi dijalog za uređivanje oznaka sa automatskim završavanjem i mogućnošću da automatski identifikuje muziku i dobavi nedostajuće oznake sa Mjuzikbrejnz servisa. CUE listovi su sada podržani — otkrivaju se automatski prilikom skeniranja vaše biblioteke i svaka numera će biti prikazana odvojeno. Takođe smo napravili mnoštvo manjih poboljšanja kao što je prikaz omota albuma u jezičku biblioteke, označavanje obrisane pesme, opcija „Prikaži u pregledaču fajlova“, podrška za mrežne proksije, opcija „Ponovo skeniraj biblioteku“ i oblačić za klizač numere koji će vam pomoći da preciznije nađete određeni dio pesme. Pogledajte ceo dnevnik izmena za više informacija.

Izdanje 0.6 - Saturday, December 11, 2010

Ovo izdanje donosi dva nova okna podataka koji prikazuju stihove, statistike pesme, biografije izvođača, fotografije i spisak oznaka i sličnih izvođača. Redizajnirali smo bočnu traku (ali možete da vratite stari dizajn klikom na desni taster miša) i dodali ocene, broj puštanja i broj preskakanja pesme. Možete da napraviti pametne i dinamičke liste numera od pesama u vašoj biblioteci, i takođe sada možete da slušate muziku sa Džamendo i Ajskast radio stanica. Pogledajte ceo dnevnik izmena za više informacija.

Izdanje 0.5 - Saturday, September 18, 2010

Ovo izdanje donosi podršku za korišćenje prenosivih uređaja u Klementini. Sada možete da kopirate pesme na vaš Ajpod, Ajfon, MTP ili USB skladišni uređaj. Pogledajte viki za više informacija. Dodata je i podrška za korišćenje Wii daljinskog kao daljinskog upravljača. Ostali noviteti su menadžer redosleda, dijalog za organizovanje fajlova, automatsko razvlačenje kolona u listi numera, učitavanje ugrađenih id3v2 omota, još opcija za skeniranje biblioteke, prevuci-i-pusti između listi numera i Hipnožabac. Takođe smo prepolovili vreme pokretanja, ispravili mnoštvo grešaka curenja memorije i smanjili CPU opterećenje tokom puštanja muzike. Pogledajte ceo dnevnik izmena za više informacija.

Izdanje 0.4 - Tuesday, June 29, 2010

Ovo izdanje donosi liste numera sa jezičcima, pretragu listi numera, projektM vizuelizacije, integraciju u Magnatjun, normalizaciju jačine zvuka i prekodiranje muzike. Takođe smo ispravili mnogo grešaka — pretraga velikih biblioteka je sada mnogo brža, puštanje muzike je mnogo pouzdanije na Vindouzu, problemi sa kodiranjem znakova su ispravljeni i udaljene liste numera bi trebale uvek da se učitaju kako treba.

Izdanje 0.3 - Saturday, May 8, 2010

U ovom izdanju prešli smo na Gstrimer na svim platformama, što znači da sada analizator i pretapanje između numera radi na Vindouzu. Nove mogućnosti su i ekvilajzer, više opcija za grupisanje biblioteke, lepši OSD, daljinska kontrola sa komandne linije i MPRIS, i lakše uređivanje oznaka.

Izdanje 0.2 - Tuesday, March 23, 2010

Prošlo je jedva mesec dana kako smo objavili prvo izdanje Klementine. Ovo izdanje donosi omote albuma, bolje otkrivanje „Raznih izvođača“, podršku za učitavanje listi numera i još mnogo toga.